Starity

Új szerepet kapott Lucy Hale

2018. október 06. 11:11   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lucy Hale, akit legtöbben a Pretty Little Liars sorozatból ismerhetnek mint Aria, szerepet kapott az A Nice Girl Like You című romantikus vígjátékban, amelyet Chris & Nick Riedell rendez.

hirdetés

A színésznőt Lucy Neal szerepében láthatjuk majd, aki egy imádnivaló, szabálykövető, kissé elnyomott hegedűművész, akinek feje tetejére áll a világa, amikor ex-barátja azzal vádolja, hogy túl gátlásos. Azért, hogy bebizonyítsa nincs igaza a barátjának, készít egy igen vad bakancslistát, ami elindítja egy olyan úton, amelyen jobban megismerheti önmagát és tele van új barátokkal és egy új szerelemmel.

A filmet ebben a hónapban forgatják majd New Jerseyben. Jina Panebianco, R. Wesley Sierk III, Nicholas Bogner és Melanie Greene lesznek a producerek Lucy pedig társproducerként működik majd közre. 

Természetesen a hírt a színésznő közösségi oldalain is megosztotta, amihez az alábbit fűzte:

Amikor Lucy megkapta a lehetőséget, hogy Lucyt játsza.

A Pretty Little Liars hét évada után, 1 évad erejéig láthattuk a CW Life Sentence című drámájában illetve Tyler Posey oldalán a Blumhouse és az Universal közös horrorjában, a Felelsz vagy Merszben. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek