Starity

Megszületett Troian Bellisario és Patrick J. Adams első gyermeke

2018. október 08. 19:07   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus elején számoltunk be Nektek arról, hogy a hírek szerint a Pretty Little Liars sztárja, Troian Bellisario és férje, Patrick J. Adams első gyermeküket várják.

hirdetés

Troian Bellisario titokban tartotta várandósságát, a kilenc hónap alatt nem igen mutatkozott a nyilvánosság előtt. Május végén kapták lencsevégre őt és kedvesét a Míkonosz sziget partján, ekkor kaptak szárnyra a pletykák, hogy kisbabát vár a színésznő. A várandósság ideje alatt egyik fél sem nyilatkozott, így meg sem erősítették, de nem is cáfolták a híreket.

A nagy hírt férje és Troian is megosztotta Instagram-oldalán, miszerint 3600 grammal megszületett kislányuk és mindenki jól van. A nevét egyelőre nem árulták el.

Nem tudom kifejezni, hogy milyen hálás vagyok. Azoknak akik megvédtek minket, biztoságban tartották a növekvő családunkat és tisztelték a magánéletünket. A családunkra, hogy büszkén és hatalmas szeretettel bővült. @halfadams-nak hogy annyira támogató volt a terhesség és a szülés minden pillanatában. A sors minden hihetetlen erejének, amit ezt a kislányt az életünkbe hozta. Nem is lehetnék büszkébb, hogy az anyja lehetek. Hogy egy új lányt hozhattam ebbe a világba és hogy megtegyem a tőlem telhető legjobbat, hogy kedvesnek, erősnek neveljem és bárminek ami csak lenni szeretne.

– fűzte a megosztott fotóhoz Troian.

A világ 8lbs-el (~3600 gramm) nehezebb lett- Köszönet mindenkinek aki harcolt érte és megvédve a magánéletünket ebben a hihetetlen és gyönyörű időben az életünkben. Mindenki boldog és egészséges és szereti minden pillanatát ennek az egésznek. Nem is lehetnék izgatottabb annál, mint hogy egy kislányt hozhattam erre a világra. Erősnek fogjuk nevelni, hogy mindig kimondja amire gondol és amit érez és hogy félelem nélkül éljen. Ez egy teljesen új nap és egy új világ és mindkettő gyönyörű.

– írta a képhez férje, Adam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek