Starity

Dalpremier: Amaranthe - Inferno

2018. október 12. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Heteken belül debütál a pop metált játszó zenekar vadonatúj albuma, amiről ma újabb dalt hoztak nyilvánosságra.

hirdetés

Számos más zenekarhoz hasonlóan, az Amaranthe is október 19-én dobja piacra vadonatúj nagylemezét, ami a Helix elnevezést kapta. A korongról korábban már megismerhettük a 365 című nótát, amihez egy kisfilm is készült. Az Elize Ryd, Nils Molin, valamint Henrik Englund Wilhelmsson vezette alakulat néhány hónapja adta hírül, miszerint hamarosan újabb dalt hoznak nyilvánosságra, mely szám ismételten egy videoklip keretein belül válik majd elérhetővé.

A svéd/dán tagokat számláló alakulat végül hetekkel ezelőtt meg is jelentette Countdown névre keresztelt tételét, amihez egy vagány klip is készült, szokásukhoz hűen, ismét Patric Ullaeus rendezésében. Az új felállású csapat egyébként a minap közölte a rajongókkal, miszerint a mai nap folyamán bemutatásra kerül haramdik kislemezes daluk, a választás pedig ezúttal az inferno című szerzeményükre esett. 

A nóta - egy dalszöveges kisfilm keretein belül -, mindössze néhány perce került fel az Amaranthe hivatalos YouTube-csatornájára, elődjeihez hasonlóan pedig azonnal hatalmas népszerűségre tett szert.

Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek