Starity

Most már biztos, hogy visszatér a Blue

2010. november 02. 17:05   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden idők legnagyobb angol fiúbandája újra összeáll! A srácok ugyanis sokak nagy örömére bejelentették: öt év után újra visszatérnek!

hirdetés
Most már biztos, hogy visszatér a Blue

A Blue nevű angol fiúbanda 2000–2001 körül alakult, és mind a négy albumuk hatalmas sikernek örvendett. Így nem csoda, ha megrázó volt az a hír, hogy 2005-ben elválnak útjaik. Akkoriban azt nyilatkozták, hogy szeretnének családot alapítani, ami – nem mindegyikőjüknek ugyan, de – sikerrel járt.

A szólókarriert is mindannyian kipróbálták, de lássuk be: egyedül nem mentek semmire. Még Lee Ryan Secret Love dalához készült videója sem ütötte a régi Blue-klipeket.

2009-ben Lee Ryan, Duncan Matthew James, Simon Webbe és Antony Costa hivatalosan bejelentették: újra összeáll a Blue. Azóta nem igazán lehetett erről semmit sem hallani, viszont már hónapok óta hivatalos Twitter-oldalaikon osztanak meg információkat. Egyelőre csak dalokat írnak és vesznek föl, de ígérik, már nem kell sokat várni.

Valamint három demó is kering a neten, és be kell vallani, hogy ha sikerül tovább tartani ezt a színvonalat, akkor ismét ők lehetnek a világ legsikeresebb fiúbandáinak egyike.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek