Starity

Curtis számára Majka már nem létezik

2018. november 06. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper nemrég ugyan úgy nyilatkozott, nincs benne harag kollégája iránt, Majka azonban mégis megszűnt létezni számára.

hirdetés
Curtis számára Majka már nem létezik
Fotó: Instagram / Majka

Két hónap telt el azóta, hogy megszakította egymással a munkakapcsolatot Majka és Curtis. Egy ideig még üzengettek egymásnak a sajtón keresztül, ám mostanra nagy lett a csend – mindketten önálló műsorokkul foglalkoznak: Curtis jelenleg Emilióval dolgozik, az Arénát tervezik közös erővel megtölteni.

Világossá vált, hogy nagyon más az értékrendünk. Nem tudok és nem is akarok vele közösséget vállalni. Harag nincs, nemrégiben fel is hívott, és megtárgyaltuk, hogy a Füttyös című dalunkat bejelentjük a jogvédő irodánál. Ezt korrektnek tartom, de számomra ő már nem létezik

– nyilatkozta Curtis a Blikknek, és azt is elárulta, miképp érzi most magát, hogy kollégája nélkül kell boldogulnia a hazai könnyűzenei iparban:

Elég jó érzés, hogy Peti nélkül is tudok Arénát csinálni. Szerintem ő most is azt hiszi, miatta működött a közös produkciónk. (...) Nem másodhegedűs vagyok, ahogy Peti mondogatta tréfálkozva. Ezúttal valóban két barát lesz a színpadon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek