Starity

Aaron Carter apa lesz

2018. november 21. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy bennfentes megerősítette, hogy apai örömök elé néz az I Want Candy előadója.

hirdetés

Fotó: Instagram

Aaron Carter szeptemberben hozta nyilvánosságra, hogy Lina Valentina személyében megtalálta élete szerelmét. Egy, a sztárhoz közel álló barát úgy tudja, a szerelmesek máris első közös gyermeküket várják és ezt a hírt hintette el maga Aaron is a Twitteren:

Csodálatosan vagyok mind mentálisan, mind fizikailag, mind érzelmileg. Végre megvettem az első házamat, hamarosan megkérem a barátnőm kezét és talán babát várunk...

Természetesen a gratulálók mellett az énekes utálói is megjelentek, hogy borsot törjenek Carter orra alá, ő azonban így válaszolt a rosszmájú hozzászólásokra:

Most vettem meg az első otthonomat. Írtam egy fantasztikus albumot, aminek elkészítésénél producerként is közreműködtem. Az adóm be van fizetve, több, mint kétszáz fellépés, tévés és filmes szereplésem van egy évben. Most visszautazok Los Angelesbe életem szerelmével, miután csodálatos koncertet adtam a fülöp-szigeteki Manilában. A rajongóim szeretete és támogatása felülmúlhatatlan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek