Starity

Már nem gépek tartják életben Michael Schumachert

2018. december 18. 17:05   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétszeres Forma-1 világbajnokról most érkeztek először igazi hírek. A síbalesete óta elszigetelten él a család, kerülik a sajtónyilvánosságot.

hirdetés
Már nem gépek tartják életben Michael Schumachert
Fotó: Michael Schumacher/Instagram

Michael Schumacher öt éve szenvedett tragikus síbalesetet, mely során olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy az életben maradása is kétséges volt, hiszen kizárólag mesterségesen tudták életben tartani. Azóta semmilyen konkrét információ nem látott napvilágot, most azonban a Daily Mail arról írt, hogy már nem csövek és gépek tartják életben az egykori Forma-1 pilótát. Hogy mire alapozzák a hírt, azt nem derül ki, viszont további információkat is megtudtunk.

Schumacher továbbra is a svájci luxusingatlanában lábadozik, ugyan már nincs mesterséges segítségre szüksége az élethez, állandó ápolást igényel, melynek költsége heti 55 ezer euró, azaz 18 millió forint.

Embed from Getty Images

Az egykori versenyző édesapja elárulta, hogy fiát nem szállították sem Amerikába, nem Mallorcára, sőt elkülönítve sincs a családtól, együtt él egy légtérben velük. A cikk megemlíti, hogy 2016 óta egy hivatalos értesülésünk van, amit Felix Damm ügyvéd 2016-ban mondott egy tárgyaláson, miszerint:

Schumacher nem tud járni.

Schumacher január 3-án ünnepli majd 50. születésnapját, erről így nyilatkozott menedzsere Sabine Kehm:

Michael és a család számára az 50. születésnap közeledtével a legszebb ajándék az lehet, ha az emberek a legjobb versenyzőként, a rekorddöntőként emlékeznek rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek