Starity

Paris Hilton nem hajlandó visszaadni exének a vagyont érő eljegyzési gyűrűjét

2018. december 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris megmakacsolta magát – exe kérése ellenére sem kívánja visszaadni az ékszert, mellyel megkérték a kezét.

hirdetés

November közepén írtunk arról, hogy Paris Hilton tíz hónapnyi jegyesség után szakított Chris Zylkával, akit korábban úgy jellemzett, hogy ő a nagybetűs IGAZI a számára. Az eljegyzés felbontását követően a színész az örökösnő tudtára adta, hogy szeretné tőle visszakapni azt a 2.2 millió dollár értékű, 20-karátos gyémántgyűrűt, mellyel megkérte a kezét, most azonban kiderült, Hilton továbbra sem szolgáltatta azt vissza és nem is tervezi az ékszert visszajuttatni Zylkához. Döntése miértjéről Jenny McCarthynak mesélt egy rádióműsorban nemrégiben.

Megtartottam a gyűrűt. A gyémánt egy lány legjobb barátja. A férfi, akitől kaptam, több millió dollárnyi ingyen publicitást kapott annak köszönhetően, hogy velem járt

– magyarázta Paris.

Chris egyébként januárban, egy aspeni sítúrán tette fel a nagy kérdést Parisnak, aki boldogan mondott neki igent. A szerelmesek már az esküvőt tervezték, amikor a szőkeség kihátrált a jegyességből, mondván, hogy a férfi mégsem illik hozzá annyira, mint azt korábban gondolta.

Ami magát a gyűrűt illeti, Zylka a neves ékszerésszel, Michael Greene-nel terveztette meg, a lánykérés után pedig napi 24 órában testőrök vigyáztak az értékes ékszerre, amit a menyasszonynak így is sikerült elveszítenie egyszer Miamiban, egy night clubban. Szerencsére azonban megtalálta a gyűrűt, ezt követően pedig három, az eredetivel szinte megegyező, ám kisebb értékű replikát csináltatott belőle arra az esetre, hogy a másolatokat hordja, amikor fellép vagy olyan helyen jár, ahol féltenie kellene az ékszert.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek