Starity

Megérkezett Erik új videója: Gondolj rám!

2010. november 03. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A No Thanx frontemberének, Skrapits Eriknek elkészült vadiúj videója, mely a Gondolj rám! címet kapta.

hirdetés
Megérkezett Erik új videója: Gondolj rám!

A videónak október 25-én volt a premierje, mely egybeesett az énekes honlapjának létrejöttével.

Mellesleg az új dal megtalálható Erik első albumán, mely az Erik címet kapta. Az album várhatóan tavasszal kerül a boltokba.

„Úgy érzem, most van a lemez 100 százalékos állapotban. Mi Orsival a közös gyermekünkként emlegetjük! Korábban sosem értettem, ha hallottam, hogy egy külföldi világsztár 2-3 éven keresztül készíti legújabb albumát, akkor az miért tart olyan sokáig? A zenekarban egy hónap alatt felénekeltem a dalokat, most azonban elejétől a végéig részt vettem a munkafolyamatokban: egy dalra öt-hat szöveg is született, ezek között válogatni kellett, és persze ott voltak a stúdiómunkák is” – számolt be a Stopnak Erik. Az új korong dalaihoz Dombóvári István humorista és Jáksó László műsorvezető is írt szöveget.

„Dombi az intrót készítette el, illetve meghallgatta a dalokat, és az egyik annyira megtetszett neki, hogy ahhoz is írt szöveget. Nekem abszolút favoritom az, amit Jáksó Laci írt: tartalmában egy kis társadalomkritika is van, és ebben a dalban hallható a legtöbb tambura, ami egy horvát népi hangszer. Horvát származású vagyok, így fontos volt számomra, hogy a dallamos nótákban minél több hegedű, tambura és női vokál szólaljon meg, mindezzel szerettem volna visszanyúlni a gyökerekhez. Gyerekkoromban sem magyar, hanem horvát koncertekre jártam” – nyilatkozta a fiatal énekes.

A videó már bekerült múlt héten az Interaktív top 5-be, melyben a 3. helyig jutott. A Viva Chart Show-ba még nem került be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek