Starity

Ezek voltak 2018 legcsodásabb esküvői ruhái

2019. január 05. 14:02   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2018-ban számos híresség házasodott, a boldogító igent pedig csodás esküvői ruhákban mondták ki. Összegyűjtöttük most ezeket a pompás darabokat nektek!

hirdetés

Meghan Markle

Május 19-én kötötte össze az életét Sussex hercege és hercegnéje. Harry herceg a szokásokhoz híven a királyi család egyenruháját viselte, míg Meghan ruhája egyszerű szabású, de mégis hihetetlenül elegáns volt.

Embed from Getty Images

Priyanka Chopra

A híres modell nem egy, hanem egyenesen három esküvői ruhát viselt. December 1-jén házasodott össze Nick Jonassal. A keresztény szertartáson egy hófehér Ralph Lauren ruhában jelent meg, míg az indiai szokásokhoz híven két másik, kézzel hímzett és gyöngyökkel díszített kreációban tündökölt.

Fotó: Priyanka/Instagram

 

Fotó: Priyanka/Instagram

Mandy Moore

A 34 éves színésznő november 18-án ment hozzá Taylor Goldsmith-hez. Az esküvőn egy romantikus halvány rózsaszín ruhát viselt.

Fotó: Mandy/Instagram

Kaley Cuoco

Az Agymenők sztárja június 30-án fogadott örök hűséget, párjának Karl Cooknak. A ceremóniáról a kis kedvenceik sem hiányozhattak, a ruha pedig lélegzetelállító volt.

Fotó: Kaley/Instagram

A színésznő a partira átöltözött ebbe a dögös csipkeoverálba:

Fotó: Kaley/Instagram

Ashley Greene

Az Alkonyat egykori sztárja egy klasszikus A-vonalú, hátul mélyen kivágott ruhát viselt a hivatalos ceremónián, ezt követően átöltözött egy meseszép csipkeruhába, melyet Windi Williams-Stern tervezett. A ruha különlegesség, hogy 3D virágok díszítik. Ashley elmondta:

Egy mesterművet készített nekem Windi. Ebben akarom végigtáncolni az éjszakát.

Fotó: Ashley/Instagram

Hilary Swank

Az Oscar-díjas színésznő legmesésebb napja augusztus 18-a volt, hisz akkor ment hozzá életet párjához Philip Schneiderhez. A helyszín is mesében illő volt, hisz az erdőben rendezték a ceremóniát. A lagzin viselt ruhát Dior tervezte, míg a cipőt hozzá Christian Louboutin.

Fotó: Hilary/Instagram

Karlie Kloss

A világhírű modell október 18-án kötötte össze az életét Joshua Kushnerrel. Egy csodás Dior ruhát viselt, amit a Dior vállalat is büszkén osztott meg az Instagram-oldalán

Fotó: Dior/Instagram

Meghan Trainor

Az énekesnő december 22-én mondta ki a boldogító igent Daryl Sabarának, így azon a napon már nem csak születésnapját fogja ünnepelni, hanem a házassági évfordulóját egyaránt. A menyasszony egy Berta kreációban látható.

Fotó: People / Joe Buissink Photography

Emily VanCamp

A színésznő egybekelt szerelmével Josh Bowmannal, akit a Bosszú című sorozat forgatásán ismert meg, és szerettek egymásba. A boldogító igent a Bahamákon mondták ki december 15-én. Az esküvő és a ruha is igazán romantikusra sikeredett.

Fotó: Emily/Instagram

Miley Cyrus

Végül, de nem utolsó sorban, szót kell ejtenünk Miley és Liam Hemsworth esküvőjéről, melyet titokban és szűk körben rendeztek meg egy nappal szenteste előtt, december 23-án. A ruha amennyire egyszerű volt, annyira nagyszerű és csinos.

Fotó: Miley Cyrus / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek