Starity

Férjhez ment Mandy Moore

2018. november 19. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rólunk szól 34 éves sztárja tegnap másodjára is kimondta a boldogító igent.

hirdetés

Mandy Moore tegnap, Los Angelesben ment hozzá zenész párjához, Taylor Goldsmith-hez – írja az E! Online. A színésznő még Ryan Adams felesége volt, amikor először találkozott jelenlegi kedvesével, házassága 2015-ben futott zátonyra: kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet, majd 2016 nyarán véglegesítették válásukat.

Mandy 2015-ben kezdett randevúzni a Dawes frontemberével, aki tavaly szeptemberben kérte meg a kezét. A barna hajú szépség saját bevallása szerint az anyaságra is készen áll – Rólunk szól-beli karakterének köszönhetően kedvet kapott a babázáshoz, amiről így nyilatkozott egy korábbi interjúban:

Mélyen legbelül úgy érzem, nagyon hasonlítok Rebeccára, egynek érzem magam vele. Aggódtam amiatt, hogyan fogok tudni életre kelteni egy édesanyát úgy, hogy nekem nincsenek gyerekeim, de a projekt részeseként a petefészkeim sajogni kezdtek egy gyerek után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek