Starity

Hihetetlen! Ennyit keres naponta Ed Sheeran

2019. január 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes turnéját rendező társaság nyilvánosságra hozta, mennyit keresett az előadó 2018-ban.

hirdetés

Nemrég számoltunk be róla, hogy Ed Sheeran a világ leggazdagabb előadóművésze, pedig még nincs harminc éves. Most azt is megtudhattuk, mennyit is keres és minden, amit ezzel kapcsolatban mondhatunk annyi, hogy HŰHA!

Az énekes fellépéssorozatáért felelős Nathan Cable Touring nyilvánosságra hozott bizonyos dokumentumokat, melyekből kiderül, a tavalyi esztendőben Ed összesen 38.9 millió angol fontot, azaz megközelítőleg 13.5 milliárd forintot keresett 2018. december 31-ével bezáróan. Ha lebontjuk ezt az összeget 365 napra, akkor megkapjuk, hogy napi szinten 106.600 font, vagyis 37 millió forint folyt be a számlájára, ami igen szép summa, nem igaz?

Az énekes legutóbbi, ÷ lemezéről elnevezett turnéja rekordot döntött: a Pollstar szerint összesen 4.860.482 jegyet adtak el 53 országban adott 94 fellépésére. A négyszeres Grammy-díjas előadó természetesen 2019-ben sem fog unatkozni – turnéja február 13-án, São Paulóban folytatódik majd és előreláthatóan augusztus végéig úton is lesz. Jó hír a hazai rajongók számára, hogy fellépéssorozata hazánkat is érinti: augusztus 7-én, a Sziget Fesztiválon lép majd fel.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek