Starity

15 év után ismét összejöttek a Bajos csajok sztárjai

2019. január 05. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár már másfél évtized eltelt a Bajos csajok bemutatója óta, annak két főszereplője a mai napig tartja a kapcsolatot.

hirdetés

Két évvel ezelőtt Jonathan Bennett és Lindsay Lohan elárulták, hogy még mindig beszélgetnek, ha csak Skype-on keresztül is, ezúttal azonban valóban találkoztak, közösen eltöltött pillanataikról pedig fotók is készültek. A pár ugyanis hamarosan a színésznő MTV-n futó sorozatában, a Lindsay Lohan's Beach Clubban beszélget majd, méghozzá igen hamar – a január 8-ai epizódban!

Fotó: Instagram / Jonathan Bennett
Fotó: Instagram / Jonathan Bennett

Érdekesség, hogy míg LiLo képes volt minden követ megmozgatni annak érdekében, hogy folytatást kapjon az eredeti szereplőgárdával a 2004-es kultfilm, addig Jonathan elzárkózott még a második rész gondolatától is.

Szó sem lehet újabb Bajos csajok-filmről! Ha valaki még egyszer szóba hozza, megölök valakit. Nem! Nem lesz folytatás! Ne is próbálkozzatok vele, nem fog megtörténni

– nyilatkozta a színész egy korábbi interjúban, ennek ellenére készségesen bújt ismét Aaron Samuels bőrébe Ariana Grande tavaly megjelent kisfilmje, a thank u, next keretein belül.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek