Starity

Hangszálainak állapota is közrejátszott Namie Amuro visszavonulásában

2019. január 29. 11:11   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapok teltek el Namie Amuro visszavonulása óta, s most fény derült az egyik, hanem a fő okra, hogy miért jutott erre a döntésre.

hirdetés

Amikor Namie Amuro bejelentette visszavonulását nem adott magyarázatot arra, hogy miért is jutott erre a döntésre. Több rajongója úgy vélte, hogy egyszerűen csak rivaldafény nélkül szeretné tovább élni az életét. Hónapok teltek el visszavonulása óta, s most az NHK a The Last Confession of Namie Amuro című dokumentumfilm eddig még sosem látott részletét fedte fel a nyilvánosság előtt.

Az interjú során, amikor arról kérdezik, hogy mi a valódi oka visszavonulásának, azt válaszolta, hogy a 2010-es PAST < FUTURE turné ideje alatt problémák adódtak a hangszálaival, ami akkor arra kényszerítette, hogy lemondjon néhány állomást.

Köztudott, hogy Amuro többször is vállalt nagyszabású turnékat (például a namie amuro PAST < FUTURE tour 2010 nyolcvan, a namie amuro LIVE STYLE 2016-2017 pedig százegy állomásos volt, melyek között több rövidebb is volt). Ezek a hosszú turnék és a kétórás fellépések közrejátszottak hangszálai állapotában, s rontottak a helyzeten.

Elkezdett aggódni a hangjáért, s a 41 éves ikonban tudatosult, hogy talán elérte határait. Elbizonytalanodott, hogy így képes lesz-e úgy folytatni karrierjét, ahogy azt szeretné. Továbbá elmondta, hogy nagyon örül az elmúlt 25 évnek, és egy döntését sem bánta meg. Ezek után nyilvánvaló, hogy visszavonulásának egyik, hanem a fő oka hangszálai károsodása.

Fotó: NHK

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek