Starity

Cardi B törölte magát Instagramról

2019. február 13. 14:02   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap került megrendezésre az idei Grammy-díjátadó gála, ahol Cardi B Invasion of Privacy albuma megnyerte az Év legjobb rap lemezéért járó díjat.

hirdetés

Ezen győzelmével történelmet írt, ugyanis ő lett az első női szóló előadó, aki elnyerte ezt a díjat. Azonban sokan nem örültek a rapperrel, Instagram-oldalán sok felháborodott és agresszív üzenetett kapott, ezért úgy döntött, inkább törli fiókját. Egy videóüzenet keretein belül elmondta, hogy nagyon keményen dolgozott debütáló albumán, ami kétszeres platinalemez lett. 

A felháborodások mellett, természetesen sokan gratuláltak is a rappernek, olyan női előadók fejezték ki gratulációjukat, mint Missy Elliott, Lil Kim vagy éppen Remy Ma. Lady Gaga például Twitter-oldalán kelt Cardi védelmére és egy támogató üzenetet osztott meg.

Annyira nehéz nőként ebben az iparban. Mennyi minden kell hozzá és mennyi tiszteletlenségen kell átküzdenünk magunkat azért, hogy alkothassunk. Szeretlek Cardi. Megérdemled a díjat. Ünnepeljük a küzdelmét! Tiszteljük ezért! Bátor.

Forrás: Lady Gaga/Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek