Starity

Naomi Campbell Liam Payne lelkébe gázolt

2019. február 17. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell és az énekes decemberben kezdtek titkos viszonyt folytatni egymással.

hirdetés

Fotó: Getty Images

Hatalmas visszhangot keltett a hír, amikor kiderült, hogy a 48 éves Naomi Campbell a 25 éves Liam Payne-nel randevúzik, ám a párt láthatóan nem hatotta meg különösebben az, ahogyan az emberek reagáltak a viszonyukra. Most azonban már arról cikkeznek a lapok, hogy az énekes egy fiatalabb modellnek csapja a szelet, aki csak üzenetváltásuk után szembesült azzal, hogy Liam Naomival találkozgat.

Liam nagyon flörtölősre vette a figurát, ami nagyon hízelgett a lánynak. Pár javaslatot is tett neki, így értehően sokkolta a hölgyet, amikor megtudta, hogy Liam Naomival randizik

– idézi a Metro egy bennfentes szavait.

Campbell és Payne kapcsolata egyébként a hírek szerint decemberben vette kezdetét, Naomi azonban nemrég tudatta Liammel, hogy nem tervez elköteleződni mellette, ami állítólag nagyon érzékenyen érintette az énekest.

Naomi közölte Liammel, hogy jelenleg csak élvezi az együtt töltött időt, de ez minden, amire jelen pillanatban készen áll. Túlságosan tapadósnak tartja őt, aki kész mindenre, ő azonban jelenleg nem szeretne elköteleződni. Liam bár elfogadta ezt az álláspontot, össze is tört. Durvának tartja, hogy kapcsolatukban Naomi az, aki irányít

– nyilatkozta egy forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek