Starity

Naomi Campbell a 25 évvel fiatalabb Liam Payne-nel folytat titkos viszonyt

2019. február 08. 10:10   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy bennfentes elmondása szerint már két hónapja randizik Naomi és Liam és nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. A pár egyelőre nem vállalta fel nyilvánosan a kapcsolatukat, pedig többször látták már őket együtt.

hirdetés

Naomi Campbell 48 éves, de most is szuper dögös, így nem csoda, hogy a One Direction egyik tagjának, Liam Payne-nek megakadt rajta a szeme. A 25 éves énekest cseppet sem zavarja a 23 év körkülönbség, annyira belezúgott Naomiba, hogy ódákat zeng arról, hogy a szupermodell milyen fantasztikus az ágyban.

Nyilvánosan egy hete látták őket Davido Adelek londoni koncertjén, de a pletykák szerint már két hónapja randiznak, amiről az is tanúskodik, hogy egymás képeit lájkolják és kommentálják Instán.

Fotó: Liam Payne / Instagram

Naomi a fenti félmeztelen képhez kommentelt:

Gyönyörű lélek

Én is ismerek egyet

– jött is reflektálás Payne-től és mellékelt egy szivecskés emojit. Naomi is posztolt egy képet, melyhez Liam rögtön odaírta:

Maga a tökéletesség egy személyben! Ne nézz rám ilyen szemekkel! 

Fotó: Naomi/Instagram

A One Direction sztárjának már volt afférja nála idősebb nővel, két évig járt együtt Cheryl Tweedyvel, született egy közös gyermekük is Bear, de szakítottak.  A The Sun szerint az új évet már együtt töltötte Naomi és Liam Ghanaban és hajnalig ropták a táncot, a kép ugyan nem a legjobb minőségű, de kivehető a két híresség.

Forrás: The Sun

Egy másik forrás szerint:

Elképesztő, hogy csak játékszernek használja Naomi Liamet, viszont ő totálisan odavan a modellért, szinte isteníti őt.

Néhány internetes pletykát láttam, amikor rájöttem, hogy ők tényleg egy pár. Nyilván szereti az idősebb nőket 

– árulta el a magát megnevezni nem kívánó másik forrás. 

Azt is hallottam, hogy Naomi már egy csomó embernek bemutatta, köztük Hugo Bossnak, hátha Liam megveti a lábát rajta keresztül. 

Cheryl nyilvánosan jelentette be anno a szakításukat, ami az énekest borzasztóan megviselte. A karácsonyt is együtt töltötték és Cheryl még mindig közel érzi magát Liamhez. Liam sosem volt egy nagy nőcsábász hírében, azonban Naomi kapcsolatairól olyan hosszú listát írhatnánk, mint a szupermodell lába.

Az együtt töltött szilveszter, koncertek, nyilvános flörtök után, talán ideje lenne a nagyközönség előtt is felvállalniuk a kapcsolatukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek