Starity

Új barátnője van Josh Duhamelnek

2019. február 21. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 46 éves színészre ismét rátalált a boldogság – tőle tíz évvel fiatalabb színésznővel randevúzik.

hirdetés

Josh Duhamelt december közepén egy fiatal hölggyel kapták lencsevégre, amint csókot váltottak Beverly Hillsben, most pedig fény derült a színész választottjának személyazonosságra: nem más, mint Rebekah Graf színésznő, akit a közönség olyan produkciókban láthatott, mint a Hawaii-Five-0, a Dr. Csont vagy a Törtetők.

Duhamel barátai azt állítják, a színész máris a barátnőjeként hivatkozik Grafra, akit nemrég romantikus kirándulásra vitt a hegyekbe, ahol részt vettek a Mammoth Mountain Filmfesztiválon – bár a vörös szőnyegen a Josh egyedül jelent meg, magával vitte Rebekah-t új filmje, a The Buddy Games premierjére.

Josh még nem állt készen arra, hogy hivatalossá tegye kapcsolatukat, de a partnereként magával vitte Rebekah-t a film premierjére. Amint elhelyezkedtek az ülésekben, le sem vették a kezüket egymásról. Josh gondoskodott arról, hogy a lehető legjobb helyeket kapják, és amíg a film vetítésének kezdésére vártak, végig Rebekah hátát simogatta. Észre sem vette, hogy más hölgyek is tartózkodnak a helyiségben

– nyilatkozta a HollywoodLife-nak egy bennfentes.

A színész egyébként decemberben vallott arról, hogy Fergie-vel való szakítása után fiatalabb barátnőt keres, aki mellett megállapodhat és aki gyerekekkel ajándékozza őt meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek