Starity

Meghan Markle reagált apja támadásaira

2019. február 25. 18:06   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a hercegné nemrégiben tartott egy csodás babaváró bulit New Yorkban, azért nem tudott túllépni a közelmúltban történt eseten, amikor is édesapja, Meghan Markle nyilvánosságra hozta a levelet, amit neki küldött.

hirdetés
Meghan Markle reagált apja támadásaira

A DailyMail még február elején hozott nyilvánosságra több részletet abból a levélből, amit Meghan Markle írt édesapjának, amelyben leírta többek között azt is, hogy összetörte a szívét azzal, hogy folyamatosan hazudik a sajtónak, ahelyett, hogy megpróbálná felvenni vele a kapcsolatot. Erre Thomas Markle adott a magazinnak engedélyt, azonban a királyi család, köztük a hercegné sem járult hozzá ezen levél megosztásához, így a Kensington-palota jogi lépéseket tervez tenni az ügyben. 

A The Guardian értesülései szerint Meghan képviselői felkeresték a fentebb említett brit magazint, miután nyilvánosságra hozták a hercegné kézzel írott levelét, hiszen ezzel megsértették szerzői jogait. Egyelőre sem a Kensington-palota, sem a DailyMail nem nyilatkozott a dologgal kapcsolatban, de 2005-ben volt már példa arra, hogy a királyi család jogi útra terelte ügyeit a brit magazinnal, amikor Károly herceg naplójának részleteit hozták nyilvánosságra.

Úgy tűnik Meghan hercegné  tehet bármit, nem tudja leállítani apja kavarását, hiszen Thomas még januárban állt elő a hírrel, hogy azt tervezi, hogy könyvet ír lánya gyermekkoráról. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek