Starity

Újabb évaddal tér vissza a Lángoló Chicago

2019. február 27. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongók millió fogtak ünneplésbe, ugyanis az NBC bejelentette, hogy a Lángoló Chicago továbbra is képernyőkön marad, – megannyi izgalmakat felvonultatva.

hirdetés

Jelenleg is tart a népszerű sorozat hetedik évadának forgatása, ám már most lehet tudni, hogy a stáb kicsit sem kényszerül pihenőre, ugyanis néhány órája az NBC hivatalosan is bejelentette, miszerint a chicagói tűzoltók egy nyolcadik évad erejéig is visszatérnek. 

További jó hír, hogy – ahogyan korábban is – a széria testvérsorozatai is új évaddal bővültek, így a szintén nagy sikernek örvendő Bűnös Chicago a hetedik évaddal folytatódik, a Chicago Med pedig az ötödik évaddal okoz majd további izgalmakat a nézőknek. 

A készítők egyébként hatalmas lépésre számták el magukat, ugyanis a három sorozat egy azon napon került adásba, s ha mindez nem volna elég, mind három hatalmas crossovereket vonultatott fel, így egy-egy rész akár az egy órát is túllépte - természetesen hatalmas sikereket vonva maga után.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chicago Fire (@nbcchicagofire) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chicago P.D. (@nbcchicagopd) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chicago Med (@nbcchicagomed) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek