Starity

Szinetár Dóra kiakadt a kommentelőkre

2019. március 11. 10:10   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő három nappal ezelőtt osztott meg Instagram-oldalán egy videót, amelyben megmutatta, hogy mit eszik ebédre.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Szinetár Dóra Official (@szinetardora) on

A poszt alatt azonban igen sok negatív kommentet kapott Dóra, aki nem hagyta szó nélkül a dolgot és Facebook-oldalán fakadt ki. 

Ennyi kritikán aluli, ostoba, roszindulatú hozzászólást talán még nem is olvastam egyszerre. Csak gondoltam, szólok azoknak, akiket érdekel, hogy minden vállalhatatlan kommentet töröltem, és mindegyik íróját letiltottam. Igen, a pozitív hozzászólásokat megtartottam. Szívem joga. Aki ezen az oldalon akarja kiélni a világgal, és annak lakóival szembeni frusztrációit, azt a jövőben az első rossz mondata után eltávolítom az oldalról, és a megjegyzéseit törlöm. Nem az építő jellegű kritikákról, és a kulturáltan megfogalmazott ellenvéleményről beszélek!!! Hanem az undorító stílusban megfogalmazott sötét, ostoba fröcsögésről

– kezdte a posztban a színésznő. Majd kihangsúlyozta, hogy a jövőben érkező negatív hozzászólásokat törölni fogja és az írója pedig azonnal tiltásra kerül. 

És hogy a mostantól érkező trollok is értsék: Aki ezen az oldalon paraszt módon beszól, az törölve és tiltva lesz a … ba azonnal! Bocsánat mindenkitől, akit ez a stílus sért, de a FB látogató közönségének komoly százaléka csak ezt érti. Illetve valószínűleg ezt sem.

A poszt végén pedig hozzátette, hogy a jövőben a "ne foglalkozz velük" jellegű hozzászólásoktól is kímélje meg mindenki, mert őt igenis bántja, ha neki vagy a szeretteinek szólnak be. 

Mindenki legyen szíves kímélni a “ne foglalkozz velük” jellegű hozzászólásoktól. De. Foglalkozom. Engem bántanak. Nekem szólnak be. Az én szeretteimet szidják. Ezt nem lehet “megérteni”, “átérezni”, “elképzelni”. És az ilyen jellegű nyugtatgatás amúgy sem segít, csak még idegesebbé teszi az embert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek