Starity

Jussie Smollett botránya miatt elkaszálja a Fox az Empire-t?

2019. március 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár egyelőre még nem ítélték el a saját megverését megrendező színészt, úgy tűnik, az általa keltett botránynak így is meglesz a hatása: nemcsak ő, de sorozatának minden szereplője elveszítheti az állását.

hirdetés

Fotó: Fox

Bár az Empire stábja még nem tudja, mi lesz a sorozat sorsa, ugyanis a Fox egyelőre nem jelentette be, szeretne-e hatodik évadot avagy elkaszálja a műsort, ám a TMZ értesülései szerint a szereplők aggódnak – attól tartanak a botrányok fényében nem kizárt, hogy mindannyian elvesztik állásukat. Több bennfentes is arról számolt be, hogy a színészek körében egyre nagyobb a feszültség, amiért a csatorna folyamatosan halogatja a nagy bejelentést, és nem tekintik jó jelnek, hogy a vezetőség még nem döntött a sorsukról.

Jussie Smollettet egyébként már most kiírták a széria legutóbbi epizódjaiból, így aligha lenne meglepő, ha menesztenék őt a sorozatból abban az esetben, ha mégis hosszabbítást kapnának egy újabb szezonra. A színészt 16 bűncselekmény elkövetésével vádolják, melyek összefüggésben állnak azzal, hogy megrendezte saját megverését, majd hamis vallomást tett a rendőrségen. A Mirror beszámolója szerint, amennyiben bűnösnek találják a színészt, úgy három év letöltendő börtönbüntetésre és 25 ezer dolláros büntetés megfizetésére ítélhetik, nem is beszélve arról, hogy további hatvan évig próbaidőn lesz.

Az elmúlt hetek eseményei mindannyiunkra hatással voltak. Jussie immár öt éve fontos tagja az EMPIRE családnak, mi pedig mélyen törődünk vele. Az őt ért vádak nagyon felkavaróak, mi azonban a jogrendszerbe vetjük hitünket, amíg nem tisztázódik a helyzet. Természetesen tisztában vagyunk ezen eljárás a stábtagokra gyakorolt hatásaival, és hogy elkerüljük a további zavargást a forgatások során, úgy határoztunk, hogy kiiktatjuk Jamalt [Jussie karaktere – a szerk.] a sorozat utolsó két epizódjából

– olvasható az Empire executive producereinek közleményében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek