Starity

Justin Bieber bejelentette visszavonulását

2019. március 27. 09:09   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március elején számoltunk be Nektek arról, hogy a 25 éves énekes mentális problémákkal küzd.

hirdetés

Justin Bieber úgy érzi itt az idő, hogy elvonuljon a reflektorfények elől, a tegnapi napon Instagram-oldalán jelentette be a visszavonulását. Eldöntötte, hogy egy ideig nem ad ki újabb albumot és turnéra se indul.

Az egész tinédzser koromat és a kora 20-as éveimet is végigturnéztam, és rájöttem az utolsó turnén és szerintem Ti is észrevettétek, hogy boldogtalan vagyok, és nem ezt érdemlem, és ti sem érdemlitek ezt. Pénzt fizettek azért, hogy egy energikus és szórakoztató koncerten vegyetek részt, én pedig érzelmileg képtelen voltam rá, hogy ezt megadjam nektek. 

– kezdte bejegyzését az énekes.

Elmondta, hogy most arra koncentrál, hogy megoldja azokat a mély problémákat, amikkel küzd és célja az, hogy ne essen szét, fenttartsa a házasságát és olyan apává váljon, amilyenné szeretne. 

A zene nagyon fontos nekem, de semmi nem fontosabb a családomnál és az egészségemnél. Visszatérek egy fasza lemezzel, amint lehet.

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek