Starity

Orlando Bloom és Katy Perry elkezdte szervezni az esküvőjét

2019. március 28. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a szerelmesek még nem tűzték ki a dátumot, jelenleg is egyezkednek arról, milyen legyen a majdani nagy napjuk.

hirdetés
Orlando Bloom és Katy Perry elkezdte szervezni az esküvőjét
Fotó: Getty Images

Orlando Bloom Valentin-napon kérte meg Katy Perry kezét, aki boldogan mondott igent neki. A szerelmesek azóta össze is költöztek, mi több, terveik komolyságát mutatja a tény, hogy A Karib-tenger kalózai sztárja piacra dobta 8.9 millió dolláros Los Angeles-i otthonát, hogy a Teenage Dream énekesnőjével élhessen. Az E! Online úgy tudja, a szerelmesek már tárgyalásokat folytatnak azt illetően, milyen esküvőt szeretnének majd, de ha valami, akkor az biztos, hogy közös nagy napjuk semmiben sem hasonlít majd korábbi esküvőikre. (Katy korábban Russell Brand humoristának volt a felesége, Orlando pedig Miranda Kerr modellnek volt a férje.)

Katy és Orli már elkezdtek beszélgetni arról, hogyan kellene kinéznie az esküvőjüknek, de egyelőre még nem hoztak döntést azzal kapcsolatban. Abban azonban biztosak, hogy azt szeretnék, ha az esküvő mindkettejük számára tökéletes lenne. Orlando nem szeretne nagy felhajtást és feltűnősködést

– nyilatkozta egy bennfentes, aki azt is tudni véli, hogy a pár azt tervezi, felfogadnak egy esküvőszervezőt, aki segítő kezet nyújt majd nekik, noha Katynek vannak olyan ötletei, melyekről nagy valószínűséggel nem lehet majd lebeszélni. Összességében azonban a szerelmesek olyan menyegzőt szeretnének, ahol a hozzájuk legközelebb állók összejönnek és jól szórakoznak velük együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek