Starity

Orlando Bloom búcsút int agglegényéletének! A színész végre összebútorozott Katy Perryvel

2019. március 24. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gyűrűk Ura sztárja nemrég piacra dobta lakását, feladva ezzel eddigi kényelmes agglegényéletét.

hirdetés

Fotó: Getty Images I Stefanie Keenan

Orlando Bloom már három éve csapja a szelet Katy Perrynek, akit Valentin-napon jegyzett el, ám csak most vette a bátorságot, hogy megváljon saját lakásától annak érdekében, hogy megkezdje közös életét jövendőbelijével. A People értesülései szerint a színész már át is költözött az énekesnő lakásába és meghirdette saját ingatlanját eladásra.

Mióta eljegyezték egymást, természetes volt számukra, hogy ideje összeköltözni

– nyilatkozta egy bennfentes a lapnak, mi több, azt is nyilvánosságra hozta, hogy Bloom exfeleségének, Miranda Kerrnek semmi ellenvetése nincs a pár és az ellen, hogy rájuk bízza fiát, a nyolcéves Flynnt.

Miranda ismeri Katyt, ők ketten jól kijönnek egymással. Mirandának nincs baja azzal, hogy elengedje Flynnt Katy házába, amikor épp Orlando a soros, hogy a fiával legyen. Mind remekül szót értenek egymással.

Orlando egyébként elkezdte felújítani a két éve vásárolt ingatlant, ám arra nem volt ideje, hogy befejezze a munkálatokat, most mégis kétmillió dollárral többért, azaz majdnem kilencmillió dollárért szeretne túladni a négyezer négyzetméteres, négy háló- és négy fürdőszobával felszerelt házon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek