Starity

A Shadowhunters testvérpárja a való életben jó viszonyt ápol

2019. április 06. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott tény, hogy a Shadowhunters színészei mind jól kijönnek egymással - nincs ez máshogy a stábhoz nemrég csatlakozott Luke Baines, és sorozatbeli húga, Katherine McNamara között sem.

hirdetés
A Shadowhunters testvérpárja a való életben jó viszonyt ápol
Fotó: Instagram/kat.mcnamara

Tavaly nyáron hozta nyilvánosságra a Freeform, hogy a Shadowhunters 3B-jében Jonathan Morgenstern karakterét Luke Baines fogja életre kelteni. A színésznek sajnos csak rövid idő adatott meg a széria rosszfiújának alakítására - a csatorna ugyanis nem rendelt be negyedik évadot a Cassandra Clare könyvein alapuló sorozatnak -, mégis tökéletesen sikerült beilleszkednie a csapatba.

Őrület volt bekerülni ebbe a sorozatba. Domot körülbelül tíz, Katet pedig négy éve ismerem. Ismertem a szériát, láttam részeket belőle. Nagyon izgatott voltam, hogy én is benne lehetek. Természetesen voltak tervek a karakteremet illetően, több évadosak, emiatt eléggé felzaklatott minket, amikor megtudtuk, hogy vége lesz. A legjobb része ennek az egésznek az a többiekkel való munka volt.

Ugyan karaktere, Jonathan finoman szólva sincs jó kapcsolatban húgával, Clary-vel, ám a való életben Luke és Katherine McNamara kiváló viszonyban állnak egymással, nagyon jó barátok lettek.

Mindenkivel tartom a kapcsolatot, de szerintem leginkább Kattel fogom. Nagyszerű ember. Úgy gondolom, ebben a szakmában nagyon ritka, hogy olyan embereket találjunk, akikkel tényleg össze tudunk kapcsolódni. Szerintem nekünk van egy kimondatlan ikerrúnánk, és ha az egyikünk meg akarna szabadulni a másiktól, nem sikerülne.

Elárulta továbbá azt is, hogy a Shadowhunters-beli legelső és legutolsó jelenetét is Katherine-nel forgatta le.

Fotó: Freeform

Jonathannel kapcsolatban is elárulta őszinte véleményét.

Nagyon vicces, mert amikor az emberek beszélnek erről a karakterről, akkor azt mondják, utálják, mert gonosz. Ezt megértem, de mindig a védelmembe veszem, és azt mondom, nem, nem, nem, nem értitek, ő rengeteg mindenen ment keresztül. Nagyon réteges karakter. Senki sem csak gonosz. Szeretném kitölteni a körülötte levő szürkeséget. Annak pedig nagyon örülök, hogy ez át is jön.

Állítása szerint az ikerrúna nemcsak Claryre, hanem Jonathanre is hatást gyakorol, ami az évad során egyre láthatóbb lesz, leginkább majd a huszadik részben. (Bár erre nem emlékszik pontosan.)

Ahogyan az a rajongók számára ismert, Jonathan a sorozatban eddig Sebastian Verlac álcáját használta, a második évadban így ezt a karaktert Will Tudor keltette életre.

Sokat néztem Will Tudor játékát. Ahogy már említettem, néztem a sorozatot azelőtt is, hogy bekerültem volna. Őszintén, ha azt mondanátok nekem, válasszak egy karaktert, akit átveszek, akkor az Sebastian lenne, mert Will fenomenális. Az intenzitás, amit mindenbe visz, amit csinál, az teljesen elsöprő. Voltak dolgok, amiket kivettem, de nem akartam a mimikáit átvenni, mert úgy gondolom, az nem lett volna fair vele szemben. És hát nem is lettem volna rá képes, mert hát csodálatos volt.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek