Starity

Hivatalos: Luke Baines lesz Jonathan a Shadowhuntersben

2018. július 24. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régóta sejtették a rajongók, hogy a Shadowhunters 3B-ben Luke Baines lesz látható Jonathan szerepében, ám a hivatalos megerősítésre ezidáig várni kellett.

hirdetés
Hivatalos: Luke Baines lesz Jonathan a Shadowhuntersben
Fotó: Kenny Wormald

Amióta a Freeform bejelentette a Shadowhunters kaszáját, a csatorna nemigen adott ki semmiféle hírt a népszerű fantasyről, annak ellenére, hogy a rajongók minden követ megmozgattak kedvenc sorozatuk megmentése érdekében

A jég azonban mondhatni megtört - bár nem arról érkeztek információk, hogy a ténykedések sikerrel jártak; a sorozat folytatásával kapcsolatban jelentettek be hírt. 

A Shadowhunters 3A fináléjának egyik legjelentősebb fordulata volt, hogy Lilith (Anna Hopkins) felélesztette fiát, Jonathant. Egyesekben ezek után felmerült a kérdés, a továbbiakban vajon kit láthatunk kedvenc gonoszunk szerepében, hiszen Will Tudor a karakter Sebastian Verlac-alakját testesítette meg. A tehetséges brit színésznek a legújabb hírek szerint fájó szívvel, de búcsút kell inteniük a széria nézőinek.

"A feltámadás visszahozta az igazi arcomat" I Fotó: Freeform

A Deadline hozta nyilvánosságra, hogy a Shadowhunters folytatásában - ebbe beleértve a ráadás két epizódot, amelyet nemrég kezdtek el forgatni kedvenc színészeink - Luke Baines fogja megszemélyesíteni Jonathan Morgensternt. 

Jonathan Morgenstern I Fotó: Freeform

Az Egyesült Királyságban született, majd Ausztráliában felnövő színész eddigi legismertebb szerepét egy horrorfilmben kapta - The Girl in the Photographs -, melyben egy sorozatgyilkost alakított. 

A sorozat a hivatalos közösségi oldalain egy videót is megosztott, amelyben a színész bejelenti a szériához való csatlakozását, továbbá elmondja, hogy a következő epizódokban többet meg fogunk tudni Jonathan Claryhez (Katherine McNamara), illetve Jace-hez (Dominic Sherwood) fűződő érzéseiről.

Luke továbbá az Instagramon adott ki egy kisebb közleményt.

Megtisztelve érzem magam, hogy eljátszhatom Jonathan Christopher Morgensternt.

Tudom, hogy ez a hír sokakból erős érzelmeket vált majd ki, és teljesen meg is értem. Will Tudor hihetetlen és az, amit Sebastiannel tett, több mint rendkívüli. Pokolian féltem ebbe belevágni, de nagyon izgatott vagyok ettől a szereptől, és attól, hogy hova fogjuk vinni Jonathant. Higgyétek el nekem, hogy mindenem, ami van, azt nektek és neki fogom adni.

Azoknak a Shadowhunters rajongóknak, akik már szívélyesen fogadtak, köszönöm. Nem kerülte el a figyelmemet.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek