Starity

Ezt üzente a rajongóknak Kurt Cobain lánya apja halálának 25. évfordulóján

2019. április 06. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nirvana frontembereként ismert zenész 1994. április 5-én követett el öngyilkosságot.

hirdetés

Fotók: Getty Images I Jamie McCarthy / Getty Images I Vinnie Zuffante

Kurt Cobain hatalmas űrt hagyott halálával a zeneiparban, ez tagadhatatlan. Sokan úgy vélik, a zenész valójában gyilkosság áldozata lett, noha épp most nyilatkozott úgy egykori menedzsere, Danny Goldberg, hogy véleménye szerint az összeesküvés-elméleteknek nincsenek alapjai. Frances Bean Cobain, Kurt árvája ezzel szemben nem foglalkozik a rajongói teóriákkal, sokkal inkább egy fontos célnak szentelte apja halálának évfordulóját – hogy felhívja a rajongók figyelmét: nem ciki segítséget kérni a szorult helyzetben.

Ha a mentális egészségeddel küzdesz és szükséged van valakire, akivel beszélhetsz, kérlek, ne félj megkeresni a gondjaiddal a barátaidat, szomszédaidat, szüleidet, bizalmasaidat, tanáraidat vagy akár ismeretleneket az interneten. Nem gyengeség az, ha segítségre szorulsz. Vessünk véget a stigmának és a mentális egészséggel vívott küzdelemmel szembeni szégyenkezésnek

– üzente Frances az Instagramon, aki idén lesz 27 éves, mint amennyi apja volt öngyilkossága idején 1994-ben.

Fotók: Instagram (Story)

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek