Starity

Robert Pattinson lehet az új Batman

2019. május 17. 11:11   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves színész lehet az új Batman, ugyanis a legfrissebb jelentések szerint Matt Reeves és a Warner Bros. azt szeretné, hogy az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson alakítsa a főszereplőt a 2021-es filmben.

hirdetés

Bár ez egyelőre még nem hivatalos, a Variety forrása állítja, hogy Robert Pattinson van a lista élén és mivel a filmen már nyáron szeretnének dolgozni, így hamarosan véglegesíteni kellene a címszereplőt. 

Természetesen ennek nem mindenki örül, amint megjelent a hír, miszerint Robert lehet az új köpenyes igazságosztó, több petíció is indult a Change.org oldalán, leginkább azzal kapcsolatban, hogy a rajongók ellenérzésüket fejezzék ki a választással szemben. 

A színész az Alkonyat-filmek után a művészfilmek felé vette az irányt, többek között láthattuk a Térkép a csillagokhoz című filmben. Legközelebb június 13-ától lesz látható a hazai mozikban a Csillagok határán című filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek