Starity

Robert Pattinson lett Batman

2019. június 01. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves színész újabb rajongói tábort hódíthat meg magának: Robert Pattinson lett Batman.

hirdetés
Robert Pattinson lett Batman
Fotó: Variety

Robert Pattinson egy ideje esélyes az új Batman film főszerepére, amelyet a tegnapi nap folyamán hivatalosan is megnyert magának. A Warner Bros. az elejétől fogva Pattinsonon tartotta a szemét, aki végül mindenkit lemosott a casting során. Az új Batman film Bruce Wayne fiatal korára fog fókuszálni, ahogyan kialakította alteregóját.

A mozikba hivatalosan 2021. június 25-re van kitűzve  vetítése, és állítólag ezt további két rész fogja követni, így Pattinson három filmre kötelezte el magát a szerződés elfogadásával. A forgatások idén nyáron kezdődnek meg.

Pattinson az Alkonyat sorozattal nyert magának szédítő hírnevet 2009 során, azonban azóta indie filmekben bizonyította tehetségét. A Jólét című 2017-es krimi thrillerben a Hollywood Reporter Al Pacino ikonikus alakításához hasonlította Robertet, a Csillagok határán 2018-as sci-fi pedig az egyik legjobb fogadtatást kapta a kritikusoktól karrierje során. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek