Starity

Melissa McCarthy lehet Ursula A kis hableány élőszereplős változatában

2019. június 29. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő jelenleg is tárgyalásokat folytat a szereppel kapcsolatban, melyet nagyon szeretne a magáénak tudni.

hirdetés

Köztudott, hogy a Disney további közönségkedvenc meséket kíván új köntösbe bújtatni azáltal, hogy élőszereplős filmeket készít azokból, a listán pedig az 1989-ben bemutatott, A kis hableány című klasszikus is jelen van. A hírek szerint a film castingja már elkezdődött, a Variety értesülései szerint ráadásul Melissa McCarthy él-hal azért, hogy neki osszák Ursula szerepét.

Fotók: Getty Images; Disney

A Disney egyelőre hétpecsétes titokként kezel minden információt készülőben lévő műveivel kapcsolatban, így egyelőre nem sokat lehet tudni azt illetően, hogy hogyan is állnak jelenleg a szereplőgárda kiválasztásával. Az biztos, hogy Melissa egyelőre még nem kapta meg a szerepet, ahogy az is, hogy a rendezői székben Rob Marshall foglal majd helyet. További izgalomra ad okot a tény, hogy a filmóriás azt tervezi, szerződést köt Alan Menken és Lin-Manuel Miranda zeneszerzőkkel az eredeti betétdalok adaptálása és újabb nóták szerzése kapcsán.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a rajongók nem győzik a készítők értésére adni, kiket látnának szívesebben a főbb szerepekben; és vannak, akik kerek-perec kijelentették, melyik karakterre tartanának igényt: Lindsay Lohan például két éve közölte ország-világ előtt, hogy Ariel szerepének kedvéért hajlandó lenne ismét mikrofont ragadni és énekelni. Na már most, a színésznő a közeljövőben lemeszsszerződést kötött, ami halványan akár azt is sugallhatja, őt érte a megtiszteltetés, hogy a kis hableány bőrébe bújjon, ez azonban egyelőre csak találgatás, a stáb tagjainak hivatalos bejelentésére még egy darabig várnunk kell.

Fotók: Disney, MTV

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek