Starity

A legnépszerűbb örök darabok a sztárok lábán

2019. augusztus 19. 19:07   |   Szerző: Starity

Időről-időre magazinunk foglalkozik azzal, hogyan öltözködnek kedvenc sztárjaink, így te is tudsz inspirálódni a gardróbod irányába, hogy trendibbé varázsolhasd a megjelenésedet.

hirdetés

2019-ben továbbra is dübörgött a sportosan elegáns őrület; még egy koktélruhát is lehet megfelelő stílusú sportcipővel bolondítani. 2008-ban ilyet elképzelni sem tudtunk volna...

Így idén egyvalami biztosan nem hiányzott a celebek és divatdiktátorok outfitjéből: a sneaker. Ennek a cipőnek annyiféle variációjával találkozhatunk most, hogy az ember könnyen érezheti magát megilletődve. Vajon melyik a megfelelő darab?

Cikkünkben hat márkára koncentrálunk, és mutatjuk be, hogyan viselik a „sportosan elegáns” stílust kedvenceink. A Skechers, Reebok, Puma, Converse és Adidas sulikezdés előtt most a CCC áruházakban is elérhető, így könnyedén dobhatod fel szerelésedet az ősz beköszöntése előtt.

Skechers

Skechers egy amerikai márka, amely 1992-ben nyitott Kaliforniában. Bár nem volt annyira ismert, mint a soron következő társai, 2018-ban hatalmas népszerűségre tett szert, miután Demi Lovato és Camila Cabello is reklámozta többek között.

Demi Lovato számára első szempont, hogy cipője kényelmet nyújtson tréningje során. Egy-egy darabhoz pedig könnyen található passzoló edzrőruha.

Vele ellentétben Camila Cabello azt mutatja meg, hogy a cipők könnyedén beillenek bármilyen szettbe; legyen szó farmerról vagy éppen csábító csipkéről.

Reebok

Az angol cég 2005-től az Adidas leányvállalata, így hasonló minőségre és irányvonalra számíthatnak a vásárlók. Többek közt 2017-től Ariana Grande képviseli őket, míg 2018-ban Cardi B és Gal Gadot is csatlakozott hozzá.

Ariana ismert kényelmes, bő pulcsis megjelenéséről, amelyhez mindig tornacsukát húz. Talán nem is meglepő, hogy a Reeboknál megtalálta önmagát.

Az alábbi szetten pedig jól látható, hogy egy színben passzoló sportcipő valóban kényelmesen beleolvad az utcai viseletünkbe.

Puma

A Pumának második életet adott a Fenty kollekció megjelenése 2014-ben. Rihanna után Selena Gomez is a márka reklámarca lett, majd Kylie Jenner The Weeknd és a BTS is csatlakozott a márka népszerűsítéséhez.

Selena Gomez napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, akinek stílusára megannyian felnéznek. Az énekesnő latin bájt és eleganciát tükröz a Puma sportos megjelenésében, hangsúlyozva, hogy a kényelem a legfontosabb.

Converse

A Converse-t valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen szinte minden iskolásnak kötelező legalább egy, de inkább két darab. Nem csoda hát, hogy a CCC is partnerséget vállalt az amerikai márkával, amelyért a sztárok is évek óta megőrülnek. 

Kristen Stewart annyira a komfort híve, hogy rockos szettjét kedvenc fekete Converse darabjával dobta fel a vörös szőnyegen.

A szupermodellek és Taylor Swift egytől egyig beállt a sorba, míg Rihanna egy igazán kislányos darabot koronázott meg Converse-vel. 

Adidas

A német sportszergyártó cégcsoport hatalmas, világhírnévre tett szert. Kanye West Yeezy kollekciója luxus kategória szintjét üti, ám olyan sztárok is nevüket adták a márkához, mint Pharrel Williams, Kendall Jenner, Lady Gaga és Rita Ora. 

Ezen cipőket szinte bármilyen szetthez párosítani lehet, ám egy-egy darabhoz hozzáillő szabadidőt is találhatunk.

A cikket a CCC szponzorálta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat cipő ccc sneaker
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek