Starity

Három babát veszített el Köllő Babett

2019. augusztus 13. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

A Feleségek luxuskivitelben sztárja mostanra feldolgozta az őt ért tragédiák sorát, így képes beszélni veszteségeiről.

hirdetés

Babettet mindenben támogatta a férje. Nélküle talán felőrölte volna a tragédia a színésznőt I Fotó: Instagram / Köllő Babett

Köllő Babett korábban sem csinált titkot abból, hogy néhány éve volt már egy vetélése – mint kiderült, akkoriban ikrekkel volt várandós, de sajnos a csemetéknek nem volt megfelelő a vérellátása, ami rájuk és magára az anyára is veszélyes volt. Orvosa azt tanácsolta Babettnek, válassza a terhesség megszakítását, ám addigra a szőkeség spontán elvetélt.

A színésznő nemrég azt is nyilvánosságra hozta, hogy lánya, Milla is ikerterhességnek indult, ám sajnálatos módon elveszítette a másik magzatot.

A második ultrahang környékén derült ki számunkra, hogy sokkal kisebb a másik magzat, és felkészített az orvos, hogy ez a gyermek nem fog kifejlődni, életképtelen lesz. Szerencsére akkor nem vetéltem el, nem sokkal a diagnózis előtt felszívódott a magzat, de a csodás lányom minden nehézségért kárpótolt

– idézi a Bors a luxusfeleség szavait.

Babett azt is elmondta továbbá, hogy hosszú időbe telt számára, mire túl tudott lépni a történteken és beszélni tudott a családját sújtó tragédiákról. Elmondása szerint férje, András mindig mindenben támogatta – az ő segítségének köszönheti, hogy nem hagyta el magát. Ráadásul mindketten egyetértenek abban, hogy ideje tovább bővíteni a családot, aminek Milla is nagyon örülne.

Babett és Milla nagyon közel állnak egymáshoz. A kislánynak minden vágya, hogy kistestvérrel bővüljön a család

I Fotó: Instagram / Köllő Babett

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek