Starity

A Feleségek luxuskivitelben sztárja cáfolja, hogy a pénze miatt van együtt idősebb férjével

2019. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Mostanra sokallt be a színésznő és kerek-perec közölte: a pénznek nincs köze a házasságához.

hirdetés

A Valódi Nők elnevezésű csatorna vezetői a közelmúltban léptek fel a Feleségek luxuskivitelben sztárjai ellen, ugyanis nem nézik jó szemmel, hogy a műsort a puncs.hu elnevezésű, „sugardaddy társkereső oldal” támogatja. (Dióhéjban: az oldal lényege, hogy fiatal nőket hoz össze idősebb, jómódú férfiakkal testi gyönyörökért cserébe.)

Az ügy kapcsán a Bors nemrég Köllő Babettet szólaltatta meg, akinek nagyon kinyílt a bicska a zsebében a hír hallatán, mivel egyrészt elmondása szerint nem volt tudomása arról, hogy a műsorukat ki vagy mi támogatja, másrészt pedig oktalannak érzi azt, hogy lek*rvázzák őt és kolléganőit.

Fotó: Instagram / Köllő Babett

Már nagyon elegem van abból, hogy állandóan ler***ncoznak. Tizenöt éve vagyunk együtt a férjemmel, és őszinte boldogságban neveljük a lassan tízéves közös gyerekünket. Nem értem, mi a probléma? Az, hogy nem szegény a férjem? Mert akkor mindenkitől ezúton is elnézést kérek! Csakhogy ezért mi is megdolgoztunk. Éjjel-nappal dolgozom, és soha semmit nem tesz alám a férjem. Amit elértem, az az én, legfeljebb a közös érdemünk, nem csak a páromé!

– fakadt ki Babett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek