Starity

Miley Cyrus hosszasan írt életéről és a válásáról

2019. augusztus 23. 18:06   |   Szerző: Alysia

Több mint 10 nappal ezelőtt számoltunk be Nektek arról, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth házassága véget ért.

hirdetés

Ahogy azt a celebvilágban már megszokhattuk, ők is diplomatikusan közölték, hogy békében válnak el útjaik. Azonban ennek ellenére hamar elindult a pletykálkodás, és több helyen is azt lehetett olvasni, hogy Miley Cyrus megcsalta férjét.

Úgy tűnik az énekesnő a tegnapi napon elégelte meg a dolgot és közösségi oldalain vallott életéről és a válásról is.

El tudom fogadni, hogy olyan életet választottam, ami azzal ját, hogy a nyilvánosság előtt kell élnem az életemet az időm 100%-ában, de amit nem tudok elfogadni az az, hogy hazugnak nevezzenek és olyan dologgal vádoljanak, amit el sem követtem. Semmit sem takargatok.

– kezdte sorait Miley. 

Nem titok, hogy tinédzser és húszas éveim elején sokat buliztam. Nem csak cigiztem, de a füvezést is támogattam és kábítószerekkel is kísérleteztem. Elcsesztem és félre is léptem az akkori kapcsolataimban. 

– folytatta.

De az igazság az, hogy amikor Liammal kibékültünk, akkor elszánt voltam és komolyan is gondoltam. Nincsenek titkok. Az életem minden tapasztalatából tanultam. Nem vagyok tökéletes, de nem is akarok az lenni, mert az unalmas. Előttetek nőttel fel, de az a lényeg, hogy felnőttem. Sok dolgot elismerek, de azt nem vagyok hajlandó, hogy megcsalás miatt ért véget a házasságom. Liam és én egy évtizedig voltunk együtt. És ahogy már korábban is mondtam, és ez továbbra is igaz, hogy szeretem Liamet és ez mindig így is lesz. De ezen a ponton ezt a döntést meg kellett hoznom saját magam miatt, és magam mögött hagyni a korábbi életemet. Hpsszú ideje most vagyok a legegészségesebb és legboldogabb. Mondhatod, hogy twerkelek, dohányzom és mocskos a szám, de azt nem, hogy hazug vagyok. Büszkén mondhatom, hogy teljesen más vagyok, mint fiatalabb koromban voltam.

– fejezte be az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek