Starity

Ansel Elgort kifejtette, miért szeretne barátnőt - pedig már van neki

2019. október 01. 23:11   |   Szerző: Four

Interjúban mesélt róla, hogy szívesen részt venne egy nyitottabb szellemiségű kapcsolatban is.

hirdetés

Ansel Elgort a The Timesnak mesélt magánéletéről, és igencsak újító szellemiségű ötletei vannak. A színész 2012 óta se veled-se nélküled jellegű kapcsolatban él egy bizonyos Violetta Komyshannal, ám most úgy nyilatkozott, szeretne egy nyitottabb beállítottságú kapcsolatot is, de testi kontaktus nélkül. 

A színész arra a kérdésre válaszolt, hogy mit szeretne megtenni 30 éves kora előtt:

Szeretnék még több szerelmet találni, nem kell, hogy szexuális jellegű legyen. Szerintem elég egyértelműek voltunk [ő és barátnője] azzal kapcsolatban, hogy én szeretnék szabadon szerelembe esni, ez az opció pedig nyitva áll előttem, de szexuálisan be is zárulhat.

A kicsit ködös megfogalmazásból körülbelül annyit lehet kihámozni, hogy Ansel valószínűleg jelenlegi barátnőjével is nyitott kapcsolatban él, és nem zárkóznak el az elől, hogy a férfi esetleg más lányokkal is kapcsolatba kerülhet.

Magyarázatképpen egyik kolléganőjét hozta fel:

Szeretem Shailene Woodleyt, pedig nem volt köztünk soha testi kapcsolat, és ez jó volt így. Egy idő után persze közbeszólhat a kémia, amely ellen nem igazán tudsz mit tenni, de jobb, ha fegyelmezett vagy.

- mondta a színész. Hogy Violetta mit szól ehhez a felfogáshoz, az valószínűleg akkor derül ki, mikor a színész megtalálja azt a bizonyos plátói szerelmet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ansel Elgort (@ansel) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek