Starity

Harry Styles megint bebizonyította, hogy aranyszíve van

2019. október 16. 16:04   |   Szerző: Four

Most egy rajongójával tett nagyon jót az énekes, óriási sikere lett Twitteren.

hirdetés

Harry Stylesról már egyszer kiderült, hogy nem áll tőle távol néhány jótékony, emberséges cselekedet - ám akkor sajnos visszájára fordult a dolog. Most azonban egy rajongója posztolta Twitterre az esetet, amikor Styles nagyon rendes volt vele.

A Tisha nevű fan ugyanis nem tudott dűlőre jutni egy szerelmi ügyben, és Harryhez fordult, hogy adjon neki tanácsot. A lány ezt írta:

Kedves Harry Styles, szóval van egy srác, aki iránt már hét éve érzek valamit. Sose mondtam el neki, mert túlságosan féltem. De ennyi idő után szeretném elmondani neki. Ha adsz valami jelet rá, elküldöm neki. Bevállalom a rizikót. Kérlek, tudasd velem!

A lány este tízkor küldte az üzenetet, és a válasz pár óra múlva meg is érkezett. Ugyan azt nem lehet tudni, hogy az énekes egészen pontosan milyen tanácsokat adott Tishának, annyi biztos, hogy nem egy kétsoros üzenettel tudta le a dolgot. Tisha ugyanis később kiposztolta Twitterre az üzenetváltást, de Harry tanácsát egy nagy szívecskével eltakarta, hogy maradjon köztük a dolog.

Végül a lány nagyon örült Styles tanácsának, mert így reagált:

Szívem mélyéből köszönöm a tanácsot. Ha ezt mondod, mindenképpen bevállalom. Köszönöm az üzenetet, és remélem jó napod volt. Jó éjt! Elmondom neki, aztán tudatom veled, hogy ment.

Embed from Getty Images

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek