Starity

11 nap börtön után kiengedték Felicity Huffmant

2019. október 27. 12:12   |   Szerző: Four

Az egyik legnagyobb, amerikai egyetemekhez kapcsolódó botrány miatt került zárkába.

hirdetés

Felicity Huffman is része volt annak a nagy, jónevű amerikai egyetemekhez kapcsolódó botránynak, amelyben több, mint harminc szülőt kaptak rajta csaláson. Csakúgy, mint a többiek, Huffman is pénzt fizetett a vizsgabiztosnak, hogy babrálja meg gyermeke tesztjét. A csalás fejében Felicity 15 ezer dollárt fizetett, így egyik lánya bekerült a kívánt egyetemre. 

Ám amikor lebukott, nem tudta megúszni a börtönbüntetést, és két hétre be is vonult. Végül mégis 11 nap után kiengedték, egy amerikai szabályrendszernek köszönhetően. A színésznő a San Francisco közelében lévő Dublin Federal Correctional Institute egyik zárkájába került, de cseppet sem annyira mostoha körülmények közé. 

Huffman fogadhatott látogatókat, sétálhatott az udvaron, és olyan szabadidős foglalkozások is elérhetőek voltak számára, mint a, zumba, röplabda, bingó, origami vagy ping-pong. Nem véletlen ez, ugyanis az intézmény híres arról, hogy korábban más, ismert emberek is ott töltötték le büntetésüket. Illetve mivel a rabok általában csak rövid ideig tartó büntetést kapnak, és nem erőszakos cselekedetek miatt kerülnek oda, nem is olyan veszélyes az ott-tartózkodás.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Collette Orji (@cocowondersblog) által megosztott bejegyzés,

 

via Elle

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek