Starity

Megkezdte börtönbüntetését a Született feleségek sztárja

2019. október 15. 21:09   |   Szerző: Four

Többek között Felicity Huffman is kenőpénzzel akarta bejuttatni lányát egy jó egyetemre, óriási botrány lett belőle.

hirdetés

Ma kezdte meg letöltendő börtönbüntetését Felicity Huffman, a Született feleségek sztárja. A színésznőt azért ítélték el, mert egy óriási egyetemi botrány keretében, amelyben több szülő is érintett volt, Huffmanről is kiderült, hogy rengeteg pénzt, egészen pontosan 15 ezer dollárt fizetett egy vizsgabiztosnak, hogy babrálja meg lánya tesztjét, amelynek segítségével felvették volna a kívánt egyetemre. A dolog azért is váltott ki hatalmas felháborodást, mert a színésznő ezzel más, tehetségesebb diákok elől vette el a helyet, csak hogy lánya bekerülhessen. 

Felicity a botrány kirobbanásakor bűnösnek vallotta magát, és együttműködött a hatóságokkal. A bíróság végül 14 nap börtönbüntetésre ítélte a színésznőt, aki szabadulása után 250 óra közmunkát köteles teljesíteni, és 30 ezer dollár pénzbüntetést is fizetnie kell. 

Huffman így nyilatkozott:

Mélységesen szégyellem magam azért, amit tettem. Végtére is lett volna választásom. Mondhattam volna, hogy nem. Nincs magyarázat a cselekedeteimre. És legfőképpen szeretnék bocsánatot kérni azoktól a diákoktól, akik minden nap keményen dolgoznak azért, hogy bekerülhessenek egy jó egyetemre. Továbbá a szüleiktől is, akik óriási áldozatokat hoznak azért, hogy támogassák gyermekeiket. 

Huffman büntetését ennek ellenére sokan nagyon kevésnek ítélik, többek között Született feleségekből ismert kollégája, a Carlost játszó Ricardo Chavira. A színész véleménye szerint Felicity származása és kapcsolatai révén kapott ilyen kevés börtönbüntetést, és legalább nyolc évet érne az, amit tett.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noticias Telemundo (@noticiastelemundo) által megosztott bejegyzés,

 

via CNN
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek