Starity

Jön Diane Kruger és Liam Neeson új filmje

2010. november 07. 18:06   |   Szerző: duracell

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Diane Kruger és Liam Neeson közös filmje, az Unknown 2011 februárjában érkezik az amerikai mozikba. A film főhöse balesetet szenved, és mialatt kómában fekszik, ellopják személyazonosságát.

hirdetés
Jön Diane Kruger és Liam Neeson új filmje

Dr. Martin Harris és felesége, Elizabeth egy orvosi konferencia miatt utaznak Berlinbe. Ám amikor Dr. Harris egy Gina nevű nő taxijába pattan, minden rosszra fordul: balesetet szenvednek, és a doktor négy napig kómában fekszik a kórházban. Ám ezalatt a pár nap alatt régi élete semmivé foszlik,  felesége nem ismer rá, és egy másik férfi ellopja személyazonosságát, ráadásul ismeretlen emberek erednek a nyomába.

A filmhez olyan színészek adták a nevüket, mint Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones vagy Frank Langella. A thrillert még idén év elején kezdték el forgatni Didier van Cauwelaert Out of My Head című regénye alapján. Eredeti címe Unknown White Male lett volna, ám a készítők végül a rövidebb cím mellett döntöttek. Nemrég elkészült a hivatalos oldal, és az első előzetes is megjelent.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek