Starity

40 éves lett a Backstreet Boys legfiatalabb tagja

2020. január 29. 12:12   |   Szerző: Alysia

Nick Carter 1980. január 28-án született a New York állambeli Jamestownban. A floridai Ruskinban nevelkedett négy édestestvérével Bobbie Jeannel, Leslievel – aki 2012-ben elhunyt - és az ikertestvéreivel, Aaronnal és Angellel.

hirdetés

Nick a Backstreet Boys zenekarral vált ismertté. Mindössze 13 éves volt, amikor csatlakozott a bandához és 1995 szeptemberében megjelent első kislemezük We've Got It Goin' On címmel, majd pár hónappal később, 1996-ban debütáló lemezüket is kiadták. 

Az énekes volt a banda legnépszerűbb tagja, számos tinilány volt szerelmes belé. Sajnos a 2000-es években neki is meggyűlt a baja az alkohollal és a kábítószerekkel, azonban sikerült maga mögött hagynia függőségeit, amiről később könyvet is ír, mely 2013-ban jelent meg  Facing the Music and Living to Talk About It címmel. Saját valóságshowba is kezdtek kedvesével, mely az I heart Nick Carter címet kapta és mindössze nyolc részt élt meg a VH1 csatornán. 2015-ben szerepelt a Dancing with the Stars 21. évadában. 

Sok hírességgel randizott és járt együtt, végül azonban Lauren Mitchell Kitt fitneszedző mellett találta meg a boldogságot, akivel 2008 óta vannak együtt. 2014. április 12-én házasodtak össze. Két közös gyermekük született, egy fiú Odin és egy kislány, Saoirse.

Nick Carter 1996-ban
Nick Carter napjainkban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek