Starity

Patai Anna nem omlott össze

2010. november 08. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizonyára sokan tudják, hogy péntek este a 11 éves kislány távozott a Megasztárból. Reggel Liptai Klaudiával beszélgetett a Mokkában.

hirdetés
Patai Anna nem omlott össze

A kislány mindenkit lenyűgözött már a tavaszi válogatáson is, ám most eljött a búcsú ideje. Saját bevallása szerint nem omlott össze.

Csupán a búcsúdal hallatán hatódott csak meg, de nem adja fel az álmát. Anna várja a felkéréseket, mivel szeretne videó klipet és saját dalokat is. Az interjúban köszönetet mondott a zsűrinek és az osztálytársainak is.

„Szomorú voltam, amikor kiestem, mert nagyon jóban lettem a többiekkel, és hiányozni fognak. Nem, nem omlottam össze, ez csak egy verseny, és lesz másik is” – mondja az ifjú tehetség.


Anna először a TV képernyőjén

Az utolsó döntőben nehézséget okozott neki egyszerre táncolni és énekelni, de megoldotta.

Tehetségére több híresség is felfigyelt már. Nem régiben Király Linda nyilatkozta, hogy hiehetetlen, hogyan jön egy 11 éves lány torkából ilyen hang. Az énekesnőt a kislány mosolygós megjelenése is elkáprásztatta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek