Starity

Mégsem vetkőznek a Nyári lányok!

2010. november 09. 18:06   |   Szerző: itslauren_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt héten kapott szárnyra a hír, miszerint a lányok levetkőznének egy férfimagazin számára. Ma a Nyári testvérek megcáfolták ezt.

hirdetés
Mégsem vetkőznek a Nyári lányok!

Még múlt héten a címlapokon szerepelt a Summer Sisters elnevezésű formáció két lánytagja – Nyári Edit és Nyári Aliz – azzal a hírrel, hogy vetkőznek a CKM számára. A pletyka szerint nem szerettek volna teljesen levetkőzni, ám egy ízléses, fehérneműs fotózás nem lett volna ellenükre.

Ma délután láthattuk a Nyári testvéreket a Viva Tv műsorában, akik az Interaktívban nyilatkoztak ezzel kapcsolatban. Ők azonban megcáfolták ezt a hírt. Állítólag nem szerepel semmi ilyesmi a terveik között, egyelőre csak az éneklésre szeretnének koncentrálni. A két hete kiesett X-Faktor-versenyzők szerint semmi nem igaz ebből a hírből, mert a magazin főszerkesztője sem érdeklődött náluk még erről. Ezek után valószínűleg együtt folytatják tovább az éneklést, ez a jelenlegi fő tervük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek