Starity

Műtétje miatt Liam Hemsworth átértékelte vegánságát

2020. április 14. 06:06   |   Szerző: Four

Erős fájdalmakkal került kórházba a sztár, aki szerencsére ma már teljesen jól van.

hirdetés

Liam Hemsworth a Men's Health magazinnak adott interjúban elárulta, mi segítette át a válás időszakán, de ugyanitt arról is beszélt, hogyan kellett változtatnia életmódján, amikor veseköve lett. 

Majdnem négy éve voltam vegán, amikor tavaly februárban nagyon fáradtnak kezdtem érezni magam. Aztán vesekövem lett, és azt hiszem, az életem legfájdalmasabb hete volt. Sajtókörúton voltam a Hát nem romantikus? című filmmel, de kórházba kellett mennem, hogy megműtsenek. 

A színész szerint ma már szerencsére minden rendben van vele, de a zöldségbevitelt csökkentenie kellett, ugyanis vesekövét nagy százalékban étrendje okozta. 

Minden reggelt öt nagy marék spenóttal kezdtem, aztán mandulatejet ittam, mandulavajat, vegán proteines smoothie-t fogyasztottam. Akkor azt gondoltam, számomra ez szuper egészséges. De teljesen újra kellett gondolnom, hogy mit viszek be a testembe. 

Majd így folytatta:

Ki kell tapasztalnod, hogy mi a tökéletes a te szervezeted számára. Ha valami működik egy ideje, nagyszerű, folytasd. De ha változnak a dolgok, és nem érzed magad olyan jól, akkor mindent újra kell értékelned és aztán ki kell találnod, mi a helyes.

Embed from Getty Images

 via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek