Starity

Fontos apák napi üzenetet posztolt Justin Timberlake

2020. június 22. 15:03   |   Szerző: Four

A neves alkalom kapcsán Timberlake és felesége, Jessica Biel is útravalót posztolt.

hirdetés

Justin Timberlake, aki korábbi botránya után írásban jelentette ki, nem viselkedett megfelelő férjként és apaként - most hosszú üzenetet posztolt apák napja alkalmából. Az énekes a korábbi eseményekre reflektálva jelentette ki írásában, szeretné úgy nevelni fiát, hogy azt lássa, az emberek egyenlőnek születnek.  

A fiúk apákká nőnek fel, sokat gondolkodtam ezen a napokban. Mi próbáljuk úgy nevelni a fiunkat, hogy mindenkit szeressen és tiszteljen - azt tanítjuk neki, hogy minden ember egyenlőnek lett teremtve, és hogy senkit sem szabadna másképp kezelni a bőrszíne miatt. Azért tesszük ezt, mert egy nap ő is megtanítja majd a saját gyerekeinek ugyanezt, ez egy körforgás. (...) Hálás vagyok a feleségemnek, aki apává tett, és aki a kedvenc emberem, partnerem, tanárom, jóbarátom mindebben. Hálás vagyok a fiamnak is, aki mindig, mindig viszonozza valamivel a tanítást. (...)


 - írta a sztár. 

Timberlake 2012-ben házasodott össze Jessica Biellel, akitől egy fia született, a most ötéves Silas. Az énekes mellett egyébként felesége is megemlékezett az apák napjáról és megható üzenetet írt Justinról:

Az apának, aki nem csak védelmez és dolgozik, de mindennél fontosabb, hogy játszik és mindenből kiveszi a részét. És tanít, és vezet, és vigasztal, és elfogad, és tisztel. Apának lenni néha egy köszönet nélküli munka, de ma azt reméljük, tudod milyen fontos vagy a mi életünkben. Mindörökkön-örökké szeretünk és még egy nappal tovább, anya és Silas.

- szólt a kedves köszönet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Justin Timberlake (@justintimberlake) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek