Starity

Justin Timberlake megtörte a csendet: hosszú posztban írt botrányáról

2019. december 05. 18:06   |   Szerző: Four

Eddig hallgatott a sztár a kérdéses eset kapcsán, most megvallotta érzéseit Instagramon.

hirdetés

Justin Timberlake kézfogós, igencsak félreértelmezhető fotókkal tűzdelt görbe estéje megrázta az internetet, a sztár Alisha Wainwrighttal került túlzottan baráti viszonyba.

Annál is inkább meglepő volt az eset, mert Jessica Biel és Justin is azok közé a hollywoodi álompárok közé tartozik, akik közönségkedvencnek számítanak. Justin, hogy elejét vegye a pletykaáradatnak most maga is megszólalt az ügy kapcsán, és hosszan írta le érzéseit:

Amennyire csak lehet, távol tartom magam a pletykáktól, de a családom érdekében úgy érzem, reagálnom kell a mostani híresztelésekre, amelyek bántják a szeretteimet. 

Majd így folytatta:

Néhány hete nagyon tévesen ítéltem meg egy helyzetet - de tisztázni szeretném - semmi sem történt köztem és a kolléganőm között. Aznap este túl sokat ittam és megbántam a viselkedésemet. Jobban kellett volna tudnom. Nem ez az a példa, amelyet szeretnék mutatni a fiamnak. Bocsánatot kérek a csodálatos feleségemtől, a családomtól, hogy keresztül kellett menniük ezen a megalázó szituáción, és azon dolgozom, hogy a lehető legjobb férj és apa legyek. Ez nem az volt. Nagyon büszke vagyok, hogy a Palmeren dolgozhatok. Várom, hogy folytathassam a munkát a filmen, és izgatott vagyok, hogy az emberek láthatják majd az alkotást. 

- írta a sztár. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marie Claire (@marieclairemag) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek