Starity

Charlize Theron sértő élményről számolt be Az olasz meló kapcsán

2020. július 27. 16:04   |   Szerző: Four

Az akciófilm egyik főszereplője volt, nőként hátrányos megkülönböztetésben volt része.

hirdetés

Charlize Theron habár akciófilmek rendszeres főszereplője, egy interjú során elárulta, karrierje folyamán nem mindig nézték ki belőle, hogy ugyanolyan ügyes, mint férfi kollégái. 

A 2003-as Az olasz meló című film forgatása előtt például hat héttel több vezetési gyakorlatot írtak elő neki, mint a vele együtt játszó férfitársainak. 

Természetesen Az olasz meló egy nagyszerű tapasztalat volt, abban az értelemben, hogy rájöttem, még mindig mennyi tévhit él a nőkkel kapcsolatban ebben a műfajban. Még akkor is, ha abban a filmben az akció leginkább az autókra épült. Sok fizikai dolgot kellett csinálnunk. 

Majd így folytatta:

Volt ezzel kapcsolatban egy elég tisztességtelen folyamat. Én voltam az egyetlen nő meg pár srác, és élénken emlékszem, hogy amikor megkaptuk a napirendet a produkció előtt, engem hat héttel több vezetési gyakorlatra jegyeztek elő, mint a többi férfit. Egyszerűen sértő volt. 

Charlize bevallotta, hogy pont ez volt az, ami megadta neki a motivációt, hogy minél jobb legyen:

Ugyanakkor ez volt az a dolog, ami tényleg begyújtotta a s*ggem alatt a tüzet. Úgy voltam vele, hogy oké srácok, ezt akarjátok játszani? Akkor gyerünk. És ez volt az a pont, amikor elhatároztam, hogy lepipálom vezetésben azokat a srácokat. 

Theron hozzátette, ma már úgy érzi, szerencsére sokat változott a nők megítélése az akciófilmek műfajában.

Embed from Getty Images

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek