Starity

Demi Lovato egyre jobban van

2010. november 13. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg már mindenki tudja, Lovato kisasszony szanatóriumba vonult. Félbeszakította turnéját, hogy orvosi segítséget kapjon érzelmi és fizikai problémái miatt, amikkel már jó ideje próbál megbirkózni.

hirdetés
Demi Lovato egyre jobban van

Demi rendben van, és jól reagál a kezelésekre – mondta az énekes-színésznő apja, Patrick. – Amikor felhívtak és azt mondták, hogy a lányomnak drog– és alkoholproblémái vannak, nem akartam hinni a füleimnek. Demi ezen is keresztül fog esni, hiszen ő egy erős személyiség, aki nem adja fel olyan könyen a harcot. Azt mondta, egyre jobban van.”

Azt még nem tudni, miért kezdett el kábítószerrel és alkohollal foglalkozni, mindenesetre többféle pletyka is kering. Egyesek szerint nem az őt ért bántalmak és a hírnév miatt zakkant meg, hanem azért, mert exbarátja, Joe Jonas lecserélte őt Ashley Greene-re. Más híresztelések viszont azt mondják, a Sonny, a sztárjelölt sztárja megismerkedett egy fiúval, Dave-vel, aki később meghalt egy vizisportbalesetben.

A valós ok még nem került napvilágra, ám jó tudni, hogy a színésznő állapota már javul. Minél hamarabbi gyógyulást kívánunk neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek