Starity

Olivia Newton-John tiszteletét fejezi ki a néhai Kelly Prestonnak

2020. október 23. 11:11   |   Szerző: kia08

Olivia Newton-John több mint négy évtizeddel azután, hogy szerepelt a Grease-ben, beszélt "kedves barátjával", John Travoltával fennálló törhetetlen kötelékéről.

hirdetés

Embed from Getty Images

A 72 éves Olivia szerdán elárulta, hogy nem csak a képernyőn töltött idő segítette a barátság kialakulását, hanem a mellrákkal kapcsolatos közös tapasztalataik is. A 66 éves John júliusban elvesztette feleségét, Kelly Prestont a mellrák miatt, Olivia immár harmadszor küzd ellene.

Tudod, John és Kelly együtt döntöttek úgy, hogy titokban tartják és magánügyként kezelik a betegséget, és ezt tiszteletben tartva csak annyit szeretnék mondani, hogy ők igazán kedves barátok a számomra, és Kelly gyönyörű ember volt

– mondta az ausztrál énekes-dalszerző az ET Canadanak.

Túl sok barátomat vesztettem el a ráknak köszönhetően és tudod, én is ezen az úton járok, ezért erőteljesen ösztönözve érzem magam, hogy kedvesebb válaszokat találjak a rák kezelésére és a megelőzésre.

Olivia a Julien's Auctionsszel – a kaliforniai Culver City-ben található világrekordot döntő árverési házzal – társult, hogy eladja személyes emléktárgyait, ezzel pénzt gyűjtve az Olivia Newton-John Alapítvány számára.

A jótékonysági szervezet 2015-ben alakult, és új és áttörő rákkezelések fejlesztésére összpontosít.

Olivia és John az 1978-as Grease című musical főszereplése óta jó barátok maradtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek