Starity

Candace Owens: „Harry Styles veszélyezteti a generáció férfiról alkotott képét”

2020. november 16. 12:12   |   Szerző: Glamster

Candace Owens, amerikai konzervatív kommentátor úgy tartja, hogy erős férfiak nélkül a társadalmunk kihal.

hirdetés
Candace Owens: „Harry Styles veszélyezteti a generáció férfiról alkotott képét”
Fotó: Vogue Magazin

Olivia Wilde megvédte a fiatal sztárt, nem sokkal azután, hogy egy másik interjúban áradozott róla. Harry Styles 26 évesen írt azzal történelmet, hogy ő lett a Vogue magazin első férfi címlapsztárja. A fotósorozat alatt megannyi haute couture ruhában láthatjuk, és több felvételen visel szoknyát.

Vogue

Candace Owens, amerikai konzervatív kommentátor, ezt nem nézte jó szemmel, és Twitteren írt paragrafusokat arról, hogy Harry Styles veszélyezteti a fiatalok férfiról alkotott képét.

Egy társadalom se képes túlélni erős férfiak nélkül. A Kelet tudja ezt. A Nyugaton viszont elnőiesedtek a férfiak és marxizmust tanítanak az iskolában a gyerekeknek. Ez egyértelmű támadás. Hozzuk vissza a férfias férfiakat!

– írta.

Olivia Wilde ezt nem hagyta szó nélkül, és annyit felelt neki:

Szánalmas vagy.

A téma több ízből is érdekes, hiszen a konzervatív és liberális felfogású emberek között egyre élesebb ellentmondás érezhető. Ám popsztárokra kivetíteni társadalmi kritikát mindig veszélyes dolog, hiszen nem Harry Styles az első feminin férfi előadó: gondoljunk csak Prince-re, Freddie Mercuryra vagy éppen David Bowiera.

​ ​

Queen Archive

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek